Direct telefonisch contact

0489 02 71 33

Openingsuren

Ma - Zaterdag 10:00 - 21:00

Reserveer uw afspraak via mail

info@luxenza.be

Over Masseuse Amber

Een streling voor het oog als u masseuse Amber ziet. Vanaf het begin tot het einde neemt zij u mee in een oase van rust, schoonheid en uitgesproken genot.

Met haar slanke lichaam, ogen om in te verdrinken en vormen om bij weg te dromen laat zij u kennis maken met het vrouwelijk schoon zoals u het nog nooit mocht evenaren. Haar slanke ronde bips laten jou smelten, en haar zachte, perfecte borsten, gecombineerd met haar strak lichaam zijn een paradijs op zich. De kunst om met dit lichaam een erotische massage te brengen wilt zij u zelf laten ontdekken…

Amber, een 27-jarige charmante en klassevolle dame waarbij elke massage een ontdekkingsreis is van pure sensatie en voldoening op een wel zeer speciale manier…

Gediplomeerde Masseuse

Ontdek het erotisch sensualisme van een massage die u totaal tot rust laat komen. Met 3 diploma’s kunt u nergens beter terecht om ten volle te genieten.

3 Jaar Ervaring

Ondertussen is Amber reeds 3 jaar werkzaam als erotische masseuse en weet ze als geen ander hoe u naar hogere regionen te vervoeren.

Ga Herboren Naar Buiten

Een erotische massage van Amber is ongetwijfeld de mooiste ervaring die u op vlak van massages zal kunnen ervaren. Ga dus herboren naar buiten en bel tijdig voor uw afspraak!

GENIETEN VAN EEN OVERHEERLIJKE LINGAM + TANTRA MASSAGE MET DE MAGIE VAN AMBER’S SENSUELE HANDEN?

Boek dan tijdig uw afspraak om niet te vaak teleurgesteld te zijn!   

0489 02 71 33